4 awesume lampor!

Är du i behov av en schysst lampa i hemmet efter att den förra kolat vippen och inte vill vara med i leken längre? Är du trött på det gamla trista och vill ha något nytt, något spännande, något… AWESUME? Då har vi en spännande nyhet för dig – vi har nämligen kollat på några roliga, coola lampor som står ut från den gamla trista formeln av hur en lampa typiskt ska se ut.

https://www.coolstuff.se/Mood-Book-Lamp

Kolla bara på denna döcoola boklampan! När du öppnar upp boken (det är, bokstavligt talat, en BOKlampa!) så bläddras den upp som en solfjäder och ger ifrån sig ett ljus som är perfekt för den som läser ofta och gärna. Du kan till och med ställa in vilken sorts färgbelysning du vill ha och batteriet räcker i upp till sex timmar, så du kan till och med ta med boklampan på äventyr!

http://www.roligaprylar.se/Tetris-Lampa.html

Vad sägs om denna coola lampan? Vem har inte spelat Tetris? Vi på Awesume brukade spela det hela dagen lång när vi var yngre. Ibland plockar man såklart fram sitt gamla gameboy bara för att lira ett par rundor på det gamla klassiska viset. Och att ha en Tetrislampa? AWESUME!

http://www.saltlampor.com/saltlampa-elefant-p-120-c-154.aspx

Få samma sjuka fokus som de gamla gubbmunkarna uppe i Himalaya har, eller nåja, ok, känslan av att du har det i alla fall, med en saltlampa från Himalaya! Just denna är formad som en elefant. Den ser helt enkelt skitball ut. Kan inte säga att vi vet varför saltlampor är bättre än vanliga lampor, men vi köper den i vilket fall som helst.

OK, vi vet vad du tänker: “men vafan awesumegänget! Det här är ju inte awesume! Det är ju för fasen bara SOLCELLSLAMPOR!!!”. Det är okej, ventilera ilskan bara. Skrik lite. Gå och panga i köket och kasta katten ur fönstret. Eller nej, gör inte det. Katten är oskyldig! Det du behöver förstå är att det inte finns något coolare än att hålla koll på miljön, och ett awesume sätt att göra det på är att bli mer energisnål. Och vad är inte schysstare än att skaffa en lampa… driven av SOLKRAFTER?! Tänk att du har en lampa på din tomt som i princip är Stålmannen. Det tycker vi är grymt Awesume.