Att köpa lustgas

En sak som jag har varit sugen på ett längre tag är att testa lustgas samtidigt som man testar lite awesume grejer. Problemet är givetvis att det är svårt att köpa lustgas som privatperson. Om ni har några tips och råd om hur detta ska gå till får ni därför gärna kommentera under. Tänk er att kolla på Pawn Stars medan man testar lustgas; allt blir liksom 1000 gånger roligare med lite lustgas och jag tror att det skulle vara en riktigt högklassig upplevelse som är väl värd att prova.

Att testa lustgas och göra något så enkelt som att spela fotboll måste vara jättekul, eller varför inte den där sporten när man springer omkring i en stor uppblåsbar bubbla? Jag kan tänkte mig att det är helt fantastiskt roligt när man dessutom inhalerar lustgas under tiden. Vore inte det ett helt grymt filmklipp? Andra saker som jag kan tänka mig att testa med lustgas är hästridning, bergsklättring, besöka krogen eller varför inte en hel utlandsresa? Givetvis finns det en del skadliga effekter med för mycket lustgas och dessa måste jag kolla upp mer innan dess att man inhalerar lustgas en hel utlandsresa, men man kan helt enkelt inte förneka att det vore väldigt roligt.

Man kanske skulle testa att åka vattenskoter samtidigt som man tar lustgas eller helt enkelt sitta och flabba åt youtubevideor några timmar. En helt vanlig dag på lustgas vore helt sjukt roligt och jag tror att allt skulle vara så mycket roligare. Tänk, helt plötsligt blir det roligt att betala räkningarna eller att promenera till bussen. Frågan är bara hur farligt det är att andas in lustgas ett längre tag. Någon som har erfarenheter av för mycket lustgas? Hör gärna av er.