Awesume skidsemester med oväntad hook!

I vintras var vi i Awesume crew på en välbehövd semester i Alperna och tog in vyerna samtidigt som vi gjorde awesome trix och stunts i skidbackarna. Vi snackade också med gôtt fôlk och testade både le french cuisine såväl som österrikiska strudels. Det var i det stora hela riktigt awesome! Skulle lätt rekommendera en vintertripp till någon schysst ski resort som har lite av varje. Bästa är ju så klart att köra på de lite mer partyorienterade skidställena, så man slipper åka runt i skidbackarna, bli trött och sen däcka i någon stuga. Har inte testat skidresor inom Sveriges gränser än, men det står helt klart på listan nu.

En rolig anekdot från vår skidresa, förutom alla awesome upplevelser som vi annars fick ta del av (att susa nerför Alperna medan man blickar ut över de vidsträckta markerna nedanför är seriöst riktigt sjukt!), skedde när vi i the awesume crew chillade i en badtunna efter en hård dag av skidåkande, ätande och turistande i närliggande skidorter. Det var som vilken badtunna som helst egentligen, men just denna badtunnan var utrustad med en flerlagrad hylla som innehöll både dryck, snax, handdukar, bubbelmedel och schampo. Verkligen helt awesume! Vi tänkte på att man inte uppskattar alla små manicker och prylar som finns därute i världen tillräckligt mycket, och just denna.. multihyllan som badtunnan var utrustad med var ett typiskt exempel på det. Vi behövde knappt resa oss ur tunnan under hela kvällen. Vi bara satt där – käkade jordnötter, drack öl och badade i ett bubbelhav.

Efter resan kom vi att tänka på den där multihyllan, och medan det var en speciellt lyxig version av en typisk dryckeshållare så fann vi awesume exempel på en dryckeshållare med handdukskrokar för badtunnor som kom ganska nära det vi hade under skidresan. Vi ger definitivt denna vår Chumlee awesume seal of approval.