Coola datortillbehör

Gör din stela och tråkiga datorhörna coolare och mer personlig med några snygga (och lite nördiga) detaljer! En ny musmatta, en ny webbkamera, en ny R2-D2 … ?

Här är några förslag på vad du kan köpa, alla från roligaprylar.se:

Star Wars R2-D2 USB-Hubb

r2-d2

För alla er som älskar Star Wars så är den här USB-hubben perfekt för er! Då kan du ha en R2-D2 på ditt skrivbord utan att någon undrar varför! Han har 4 stycken USB2-portar och när du sätter in saker i portarna börjar han blippa och bloppa precis som den riktiga R2! Det enda han kräver tillbaka är en ledig USB 2.0 port i din PC, för han gillar inte Mac.

I Love My Computer Mugg

kaffemugg

Den här muggen kanske inte är lika cool som de andra prylarna vi hittat, men helt ärligt; vem spenderar du mest tid med? Vem älskar mest att spendera tid med? Din dator så klart. Ingen kan ersätta din dator. Så hylla din dator med att dricka kaffe ur denna mugg!

Musmattor

musmattor

Vad sägs om en Star Wars Darth Vader musmatta, eller en Game of Thrones Stark musmatta? Musmattor kommer i alla former och motiv, och om du har tur så hittar du en i din favoritfilm eller favoritserie! Star Wars och Game of Thrones är självklart två stora favoriter, och visst är de mycket snyggare än en vanlig musmatta?

Henry Skrivbordsdammsugaren

skrivbordsdammsugare

Har du problem med att göra ditt skrivbord, musmattor och andra tillbehör rena från smuts? Eller du orkar helt enkelt inte ta fram en bökiga dammsugaren och rengöra det? Skaffa den här lilla dammsugaren då! Väldigt praktiskt och bra, och du kan alltid ha den redo på skrivbordet.

Star Wars Tie Fighter Webbkamera

webkamera

Behöver du en webbkamera för att strema dina spel, eller vlogga? Även om dina tittare inte kan se din webbkamera, så kan ju du det, och det är väl mycket roligare att titta på en webbkamera som ser ut att vara direkt tagen ur en Star Wars film? Inbyggd mikrofon och 640×480 upplösning.