Coola iphonetillbehör

De flesta har säkert köpt ett nytt skal och ett skydd för sina iphones, men det finns mycket mer du kan köpa för att göra dina iphone ultimat! Vi har hitta några prylar som vi tycker är både coola och praktiska, och vi hittade de på roligaprylar.se.

Iplunger

iplunger

Nej, du ska inte vaska ur din iphone en massa smuts och skit med den här iplungern … Du ska helt enkelt använda den som stöd när du använder mobilen men inte kan eller har lust att hålla i den! Den suger lätt fast sig på baksidan av din iphone och sen är det bara att börja titta på film eller vad det nu är du hade tänkt göra!

Iphone fan (Mobilfläkt)

mobilflakt

Är du inget fan av värmen? Eller har du haft ett riktigt jobbigt och svettigt samtal? Nu behöver du inte svettas och kladda längre med denna lilla fläkt som du enkelt kopplar in i mobilens laddkontakt och njut av brisen tills batterierna tar slut! Din iphones batteri då, fläkten behöver inget enskilt batteri! Fungerar dock inte för de senaste iphone 5.

Itap – Laddningskran

laddningskran

Nej, du ska inte börja ladda din iphone med vatten, och det rinner inte ut ström ur denna kran. Eller ja, lite kanske. Uppgradera din laddningsstation med denna Power Tap och ladda din iphone! När du laddar den så så skiftar färgen från blå till röd.

Iphone skal 5 3310

iphoneskal

Saknar du din gamla Nokia 3310, men har absolut ingen lust att ta tillbaka den? Köp då istället ett skal som liknar 3310:an och sätt den utanpå din moderna iphone istället! Kanske så är detta skal magiskt och kan skydda din iphone från allt, det sägs ju att Nokia 3310 ska klara av alla svårigheter och slag som kommer i dess väg.

Taxi Talk Mobil Plugin

taxi-talk

Istället för att prata direkt i mobilen, eller headphones, så använd den här taxi talk mobil plugin! Mycket roligare att prata i telefon då, och den funkar även till laptops. En rolig mikrofon alltså!