Coola och smarta saker till köket

Lego Lunchbox

lunchbox

Att ta med sig lunch till arbetet och skolan är inte alltid kul då det är mycket roligare att gå ut och äta tillsammans med de anda. Men! Nu kan du faktiskt göra lunchen rolig! Med den här lunchlådan som är formade som en stor legobit kommer lunchtimmen att kännas mycket mer tillfredsställande än vad den redan gör. Du kan även använda den till att packa en picnic eller skicka med mat till ditt barn. Finns på coolstuff.se.

Darth Vader Bakform

bakform

Ska du bjuda dina vänner, eller kanske pojkväns kompisar, på fika och är trött på att servera samma gamla kakor som vanligt? Tja, du kan fortsätta att göra samma gamla kladdkaka om du vill, men gör det i den här Darth Vader formen! Garanterat mycket roligare att äta, och antagligen mycket roligare också. ”Join the darkside – we have cookies”. Finns på coolstuff.se.

Multiverktyg för avokado

multiverktyg-for-avokado

Är du trött på att du aldrig lyckas få ut allt innehållet i avokadon? Att kärnan alltid är i vägen och att skalet alltid får med sig stora delar av innehållet? Du behöver det inte vara lika jobbigt och komplicerat längre, bara skaffa det här verktyget för just avokados! Uppenbarligen någon som tyckte det var lika krångligt som du, och det är när något är krångligt som vi uppfinner något som kan hjälpa oss med det. Så, med det här verktyget kan du skala, få bort kärnan och tömma avokadon på innehållet utan problem! Finns på coolstuff.se.

Smetfördelaren

smetfordelare

Att dela upp smeten i muffinsformerna är alltid en utmaningen. Det hamnar utanför, det blir för mycket eller för lite, all smet kommer inte upp ur bunken … Därför kan det vara lättare att skaffa den här smetfördelaren, för då kommer inget av det vara ett problem längre! Perfekt för de som älskar att baka men inte har tålamodet för när det går fel! Finns på coolstuff.se.

Rice Cube

rice-cube

Gillar du fyrkantig mat? Kanske inte finns så mycket fyrkantig mat att välja mellan, men varför inte skapa din egna fyrkantiga mat? Sushi burkar komma i cirklar men med denna rice cube så kan du göra egna sushibitar i kvadrater istället! Det blir både roligare att skapa och att äta! Och varför inte testa att göra annat mat i kubbarna också? Finns på coolstuff.se.