Importera årets awesume hit-produkt

Varje år kommer det alltid att finnas en rad olika produkter som blir populära. Detta är något vi har funderat mycket på. Här handlar det oftast om olika, egentligen väldigt onödiga, produkter i modern tappning. Trots det blir de köpta av massor av hushåll, vilket då gör den som funnit dem och importerat dem för distribution och försäljning mycket rik. Vi anser oss ha känsla om vad som skulle kunna fungera och vad som oftast blir en flopp. Det är ju därför vi driver denna awesume bloggen om riktigt grymma prylar. Kanske är det nu dags att ta steget och se om vi kan bli en av de lyckliga som finner och importerar en succéprodukt. Omöjligt är det inte, men det kräver naturligtvis planering.

Planera din import av en succéprodukt

Det första du står inför är att finna en produkt som kan slå och bli populär inför den stora massan människor. Här får du då först tänka på om produkten ska rikta sig till barn, ungdom, vuxna eller äldre. Vilket land tror du att du finner din produkt i till bästa kvalitet och pris? Här måste vi naturligtvis resa runt och leta under året för att finna det vi söker. Efter det kommer kontakten med företag och tillverkare i ett främmande land. Slutligen när en order är lagd så måste vi ha en transport till Sverige, vilket då förmodligen blir med en container via båtfrakt. Summan av det hela måste sedan summeras så att den ekonomiska biten faller på plats.

Produkten måste vara säker och miljövänlig

Något vi också funderat på är alla de krav som idag ställs på de produkter som saluförs. Här handlar det då om att de måste vara säkra, speciellt då när det gäller de som riktar sig till barn. Efter detta så måste det finnas en miljövänlig aspekt som ska ses över. Här handlar det då om vad produkten är tillverkad av och hur tillverkningsprocessen har utförts. Efter det finns det mera såsom hur den personal som tillverkar den behandlas och i vilken ålder dessa är. Vi inser snabbt att detta är ett stort och omfattande arbete, vilket kanske kommer att kräva mer än ett års planering för den ovane.