The Awesume Crew

(Vi har fått många frågor gällande Chumlee-loggan som pryder vår awesome sajt. Chumlee är som kanske bekant en i gänget i succéserien PawnStars, som handlar om en pawn shop och dess ägare, Rick med flera, och de kunder som kommer in i hans butik från och till. Chumlee är den lite töntiga men älskvärda grabben (som visserligen fastnat för knarkinnehav osv, GÖR INTE DETTA FOLKS!) som vi på Awesume verkligen identifierade oss med. Förutom knarket då.

Vi kände i vilket fall att Chumlee fick bli något av en maskot för oss, då alla som sett PawnStars säkerligen någon gång har velat få hans seal of approval… och här på awesume.se, så får ALLA artiklar det! Wohoo!)

Det finns riktigt många stilar du kan välja mellan när det kommer till smycken och accessoarer. Men det viktigaste av allt är att det ska vara en stil som passar dig och säger vem du är! Vet du inte riktigt vad som passar dig? Kolla då runt på vår sida och låt dig inspireras och hitta något som passar dig!

Vi älskar allt som har med smycken och accessoarer att göra. Halsband, väskor, glasögon, ringar och örhängen … Allt! Därför bloggar vi och tipsar om olika sorters stilar, designers och butiker. Vi tycker detta är kul, och vi hoppas att även du delar vårt intresse för de små detaljerna! För det är det som räknas – de små detaljerna.

Förutom de små detaljerna på din kropp så älskar vi även de små detaljerna som finns i våra hem. Roliga, praktiska, romantiska, personliga … Det lilla extra i ditt hem är vad som gör ditt hem till ditt eget! Här på vår sida så hittar du tips på olika prylar som kan passa in i ditt hem, kanske även prylar som du inte ens tänkt på att du behöver. Vad sägs som en glassmaskin eller ett magiskt träd? Vad det än är så kommer du att hitta det här!

Och kom ihåg:

We

are

AWESUME!