Populärt nu: Ugglor

Något som är väldigt populärt just nu, och har varit ett tag, är ugglan. Denna trend tycks aldrig ta slut, och varför skulle den? Smycken med ugglor är både snygga och coola, och du lyckas ha på dig ett smycke med ett motiv utav att det ser konstigt ut!

Det går att hitta något smycke med en uggla i princip vilken butik som helst som säljer smycken, men här är våra favoriter:

Ugglering

ugglering

Den här ringen är både cool och stilren. Den är guldpläterad och är väldigt detaljrik och har små svarta stenar i strass till ögon. Dessutom så är den lite tyngre än vissa ringar som gör att den känns extra lyxig och lite dyrare än vad den faktiskt är! Den är ca 13 mm bred, och 18 mm i diameter. Du hittar den här ringen hos beccadesign.se.

Uggla halsband färgsprakande

uggla-halsband

Till skillnad från många andra smycken med ugglor på så är den här ugglan färgglad! Den är dock silverfärgad i grunden och har stora svarta rundade ögon. Den är ca 10 cm stor och består av fem sammanlänkade delar. Den kommer tillsammans med en halskedja som är 70 cm lång. Ett både sött och stilfullt halsband som passar perfekt nu när det börjar närma sig våren! Du hittar det här halsbandet hos beccadesign.se.

Antikfärgad Uggla

antikfargad-uggla

Riktigt vackert halsband som känns vintage i sitt antikfärgad utseende! Dessutom så har den fina vita stenar av strass. Kedjan som kommer till är 80 cm lång. Storleken på triangeln är 7,5×6,5 cm och ugglan är 4×2,5 cm. Ett riktigt snyggt halsband som passar både till fest och till vardags! Du hittar det här halsbandet hos parlteamet.se.