Prylar för ett bättre toalettbesök

Toalettbasket

toalettbasket

Att gå på toaletten flera gånger om dagen är oundvikligt, och ibland måste vi spendera flera minuter därinne, minuter som vi hade kunnat göra mycket roligare saker på. Men du kan faktiskt göra ditt toalettbesök riktigt roligt, och samtidigt träna! Eller ja, i alla fall träna på att sikta. Sätt upp en basketkorg på väggen framför toalettstolen och se hur många mål du kan göra under ett toalettbesök. Vem vet, efter ett tag kanske du vill spendera mer tid därinne för att slå ditt personliga rekord! Finns på coolstuff.se.

Sudoku Toalettpapper

sudoku-toalettpapper

Förutom att träna på att sikta när du besöker toaletten, så kan du även träna hjärnan lite. Ta med dig en penna in och ta av en bit toalettpapper och lös ett sudukuspel! När du är klar med spelet så bara använd det för att torka dig och släng det i toaletten. Väldigt effektivt, och du kommer inte att bli uttråkad under tiden som du är där! Finns på coolstuff.se.

Blodbad Duschdraperi

duschdraperi

Skräm dina besökare varje gång de ska besöka toaletten! Kanske skräm dig själv också, ibland på morgonen är man ju inte riktigt vaken än och kan säkert bli förvirrad i några sekunder. Men se till att inte bli alldeles för skrämd, då kanske det händer en liten olycka utanför toalettstolen istället, och det vill du ju inte … Finns på coolstuff.se.

Poo-Pourri

poo-pourri

Alla bajsar, det är inte ens lönt att försöka förneka det. Men bara för det så behöver ju alla inte veta om när du väl gör det. Med Poo-Pourri så sprejar du vattnet innan du gör det du ska, och det kommer inte att börja lukt efteråt! Så istället för att försöka dölja det med tändstickor, dubbelspolning och toalettsprej – köp Poo-Pourri! Så länge du kommer ihåg (och hinner, nöden har ju ingen lag) spreja det på vattnet innan så är du good to go! Finns på coolstuff.se.

Toilet Golf

toilet-golf

För dig som älskar golf så kommer det här vara det ultimata för ditt toalettbesök – nånsin! Bygg upp en golfbana runt din toalettstol och försök att få in bollen i hålet medan du gör ditt i toalettstolen. Se bara till att flickvännen är okej med det också! Finns på coolstuff.se.