Roliga och praktiska prylar för hemmet

Alla praktiska prylar i hemmet måste inte vara tråkiga vitvaror eller stereotypiska IKEA-varor. Dessutom så kanske det är något som du behöver som inte alla andra behöver, som därav inte går att köpa i vilket varuhus som helst. Vad sägs som en klädvikare eller en glassmaskin?

Vi har samlat ihop några prylar som vi både tycker är roliga och praktiska, och alla kommer dessutom ifrån samma ställe nämligen roligaprylar!

usb-koppvarmare

USB Koppvärmare

Sitter du mycket vid datorn och glömmer bort ditt kaffe? Då är den här koppvärmaren lösningen för dig! Det enda du behöver göra är att ställa kaffet på denna platta och koppla in den till en USB-port. Den håller värmen till ungefär 40 grader efter en timme. Funkar även till glas som är värmetåliga. Med denna så behöver du aldrig dricka kallt kaffe igen!

donut-maker

Donut Maker

Glöm att köpa färdiga donuts i butikerna, nu kan du göra dina egna! Gör de hemma i köket så kommer de att vara rykande, färska och nybakade varje gång! Dessutom så kan du dekorera dem hur du vill. Det får plats med 7 st munkar samtidigt och det tar bara 4 minuter innan de är färdiga. Perfekta för en snabb fika eller barnkalaset!

glassmaskin-mjukglass

Glassmaskin mjukglass

Sugen på mjukglass och orkar inte vänta till sommaren då det är säsong för det? Då kan du skaffa en sådan här glassmaskin så kan du äta mjukglass året runt och dygnet runt! Dessutom så medföljer det en receptbok med riktigt goda recept i, och då kommer även glassen vara fri från tillsatser och konserveringsmedel. Den får plats med 1 liter och glassen är klar på bara 20-25 minuter.

kladvikaren

Klädvikaren

Är du lika pedant som Sheldon Cooper i ”The Big Bang Theory” och har önskat dig en klädvikare enda sedan du såg den i serien? Nu kan du ha en egen! Med denna kan du vika dina kläder extra noga och du kommer aldrig att ha skrynkliga kläder igen. Om du inte vill ha den själv så passar den perfekt som inflyttningspresent till någon, eller någon som precis flyttat hemifrån.

star-wars-kakburk

Star Wars Death Star Kakburk

Är du ett stort Star Wars fan och kan dessutom inte få nog utav kakor? Då är den här kakburken det bästa ifrån de bästa världar. Med yttre rymdens bäst försvar så får dina kakor det skydd de behöver när alla kakmonster försöker att inkräkta; ”These are not the cookies you are looking for!”. Kakburken är tillverkad av keramik, men du med fantasi kan föreställa dig att den är tillverkad av gammalt material från rymden.