Roliga romantiska prylar

Romantik behöver inte komma i form av levande ljus, rosor och ett försök på en hemlagad middag för två. Något som det dock skriker romantik från är hjärtan! Ge bort ett hjärta till de du älskar i form av en pizza, ett ägg eller en ballong. Få in romantiken i vardagen.

Vi har hittat några söta och romantiska prylar som kan göra er vardag lite mer romantisk, och allt ifrån coolstuff!

eggspress

Eggspress

Vill du ge din partner frukost på sängen? Vill du göra det lite extra fint? Koka då ett par ägg och forma dem som hjärtan! Det enda du behöver göra är att koka ägget som vanligt, skala det, lägg det i formen och stäng locket. Ett par minuter i kallvatten eller kylen senare så har du ett hjärtformat ägg! Riktigt perfekt att ge till någon som du tycker om äggstra mycket, eller som du kanske vill ska bli din äggta maka eller make!

gigantiskt-uppblasbart-hjarta

Gigantiskt uppblåsbart hjärta

När man är kär känns det som att man är lätt som en fjäder och svävar uppe bland molnen, och allt man vill göra är att göra sin partner glad. Så varför inte köpa ett jättestort hjärta till din partner som kan sväva uppe bland molnen med er? Det här hjärtat är en liten, dock stor, kärleksgest som kan göra vem som helst glad. Vill du göra dig och din partner ännu gladare? Fyll hjärtat med helium!

romantisk-chokladpizza

Romantisk chokladpizza

De flesta älskar choklad, men ännu fler älskar choklad! Istället för att bjuda på en middag med pizza, så bjud på en efterrätt i choklad i form av en pizza. Och det här är inte vilken choklad som helst. En bas av den finaste belgiska mjölkchokladen och garnerad med honungsbollar täckte med vit choklad, röda regnbågsdroppar, några chokladkrusningar och i mitten ett handgjort chokladhjärta! Dessutom så finns det två varianter, en större och en mindre. Ge den större till någon du verkligen älskar och den mindre till någon som potentiellt kan bli något mer!

karlekskaka-bakform

Kärlekskaka bakform

Är ni som två pusselbitar som passar perfekt ihop? Gör det hela ännu mer symboliskt då och baka en kaka med denna söta form i form av två pusselbitar så kan ni båda dela på kakan utan problem! Gör det ännu mer romantiskt och skriv era namn på varsin bit och ge varandra biten med respektive namn.