Roliga saker till ditt sovrum

knasiga-kuddar

Knasiga Kuddar

Vi har alla saker vi älskar – mat, snabbmat, tv, musik … Sånt som inte alltid anses vara bra för oss, men som vi älskar ändå! Vill du ta din kärlek till en annan nivå? Köp då en kudde i form av en sushibit, pizza, tv, kassettband eller sandwishglass och så kan du njuta av dina favoritsaker på mer än ett sätt! Sov med dem, luta dig tillbaka på dem, krama om dem – en helt ny relation! Du hittar dessa kuddar på coolstuff.se.

kuddhogtalare

Kuddhögtalare

Vissa av oss kan inte somna utan att lyssna på musik, men har inget bra ställe att lägga högtalarna på. Kuddhögtalaren är din lösning! Det är två små högtalare som är så tunna att du kan ha dem under din kudde utan att du känner av den och blir störd. Ljudet isoleras så pass bra att du som ligger på kudden kan lyssna på musiken utan att personen som ligger bredvid blir störd! Du hittar dessa högtalare på coolstuff.se.

lurviga-tofflor

Lurviga Tofflor

Önskar du att du var en hobbit? Det är nog många av oss som önskar att vi kunde ge oss iväg på ett äventyr i Middle Earth istället för att stanna kvar i vår verklighet! Med de här tofflorna så kan du i alla fall låtsas att du är en hobbit, och det känns lite mer verkligt då dina fötter ser ut som att de är dubbelt så stora! Både bekvämt och roligt på samma gång! Du hittar de här tofflorna hos coolstuff.se.

solo-galgar

Solo Galgar

Är du trött på dina gamla galgar i din garderob, som känns väldigt opraktiska och dåliga? Orkar du inte krångla med att knäppa upp en massa knappar för att få av eller på plagget från galgen? Köp då solo galgen – den vikbara galgen! Då kan du snabbt med en hand ta av eller hänga upp tröjan från galgen. Du hittar de på coolstuff.se.

flying-alarm-clock

Flying Alarm Clock

För er som älskar att ligga och dra er på morgonen och trycka på snoozaknappen – det här är er värsta mardröm. Den här väckarklockan skjuter iväg en propeller när den ringer, och den kommer inte att stänga av sig själv förrän du sätter tillbaka propellern. Du måste alltså stiga upp ur sängen, leta upp propellern och sätta tillbaka den innan det blir tyst och lugnt igen. Du kommer garanterat att vakna då och komma i tid! Du hittar väckarklockan hos coolstuff.se.