Saker som förbättrar dina utomhusaktiviteter

beer-tjiller-olkylare

Beer Tjiller Ölkylare

Har du också det problemet att du älskar att dricka kall öl, men när det är som varmast ute? Då är frågan; hur ska du lyckas hålla din öl kall när allt annat snabbt blir varmt? Inga problem längre, införskaffa bara Beer Tjiller Ölkylaren, och din öl kommer aldrig att bli varm igen! Så länge du kommer ihåg att sätta ner ölen i den … Och så länge du dricker upp din öl inom 5 timmar, men det är ju knappast ett problem eller hur? Du hittar den på coolstuff.se.

igrill-stektermometer

Igrill Stektermometer

Älskar du att grilla men har noll tidsuppfattning och koll på vad för temperatur som är i grillen? Med den här trådlösa stektermometern för iPhone, iPad och Android så är det inget problem längre! Bara sätt ner termometern i maten som du brukar göra, och håll koll på temperaturen, tiden och resten av allt som har med matlagningen att göra via den här appen! Du hittar den hos coolstuff.se.

the-zombie-of-montclair-moors

The Zombie of Montclair Moors

Undergången är här, och det är zombiesar som kommer att utrota oss alla! Eller … ? Nej, inte riktigt så. Men de som går förbi din trädgård kommer att tro det! Placera denna zombie på din gräsmatta, så att alla som går förbi kan skrämmas av den. Eller ta med den och placera den på random ställen hos vänner, i skogen eller var du än känner för! Du hittar detta skrämselkonstverk hos coolstuff.se.

wicked-wedge

Wicked Wedge

Älskar du att ligga på stranden eller läsa en bok på gräsmattan? Men du tycker att det är lite bökigt att ha med sig både en handduk och en kudde? Oroa dig inte nu kan du ha en badhandduk och en kudde i ett! Eller mer en solstol – ännu bättre! Du kan både halvligga och sitta rakt upp i denna. Du kommer verkligen att njuta och älska att vara utomhus med denna! Glöm bara inte att ta med den … Du hittar den hos coolstuff.se.

cat-doorbell

Cat Doorbell

Din katt älskar att vara ute, men du har svårt att veta när den vill komma in. Du kan inte göra ett hål i väggen för en kattlucka heller, eller så vill du inte göra det med risk för att andra katter kommer in. Önskar du att din katt kunde ringa på dörrklockan? Nu kan den det! Nästan. Med cat doorbell så vet du exakt när din katt vill in. Placera sensorn där du brukar släppa in din katt, och när katten kommer dit så blinkar och ringer din klocka så att du kan släppa in den! Mycket smart och smidigt, både för dig och din katt! Du hittar den hos coolstuff.se.